dilluns, 21 de maig de 2012

LA VERGONYA US ANIHILARÀ

L'administració ens pren el pèl, això ja ho sabem,  i si puguera comptaria com a no-vaguistes a morts i jubilats. Però el detall radica en ser-ne conscients i afrontar-ho o no adonar-se'n de res i viure amb el cap sota terra com un estruç tot i gaudint de les palmadetes a l'esquena de la Consellera per ser tan bons professionals de l'ensenyament. Desgraciats! l'administració mai recompensa res, tu treballes, ells et paguen i ja està. Aleshores, obri els ulls! Si et donen les gràcies pels teus serveis el que estan fent és donar-te la bossa amb 40 monedes de plata. Has venut els teus!


La conselleria torna a jugar amb el treball dels ensenyants valencians(http://m.levanteemv.com/noticia.aspnid=1523895&cid=1030)o com desfer-se'n dels interins i funcionaris sense plaça definitiva mentre calla com una rabosa i no diu que forma part de les retallades o d'un ERE encobert. Forma de fer-ho, doncs anem a catalogar llocs de treball en "anglès", sí, ni en valencià, ni en francès, ni en alemany... Només en anglès. Que passarà? Muntons de gent desplaçada, els borregos que estan callant abaixaran el cap i cap a l'escorxador, si "bwana" el que diga el "bwana" I quan arriben a casa no tindran valor de mirar a la cara les seues parelles ni de fer un bes de bonanit als seus fills. Mentre, els mestres i professors que lluiten, deixaran fins l'última gota de sang per defendre la seua feina i la qualitat d'un sistema educatiu que als neolliberals del PP els cal privatitzar per acontentar els amiguets. I eixos herois muts, contaran; asseguts a la vora del foc, als seus descendents, amb orgull, la seua lluita contra la injustícia.

Com va dir ATENA CAMBODIA al Twitter: ...després haurem de suportar lamentacions.... Tot i referint-se als esquirols i jo li vaig contestar: Uns ploraran per la batalla perduda amb honor i uns altres ploraran per no haver lluitat dignament, al que ella va contestar: Pot ser, pense, ells ja ploren, ja són vençuts,i s'amaguen tapant els singlots amb excuses mal donades! Nos sense amagar-nos plorem! Uns ploraran de vergonya i altres de ràbia, però la vergonya et persegueix tota la vida mentre que la ràbia et dóna forces per ressorgir de la teua pròpia derrota.


I encara hi ha qui dubta a fer vaga? O són fidels del PP o uns pobres desgraciats, d'esperit pusil·lànime, paralitzats per la merda d'haver-se cagat de por. O simplement menyspreen els companys: Ells que facen vaga, nosaltres sempre guanyem: de moment no perdem un euro del sou i després, si els fan cas, rebrem els mateixos beneficis. I creuen que a ells mai els passarà res, però... i als seus fills o familiars? I si els passa... Com va dir Atena: "ploraran"

Xavier Miralles Martines