dimecres, 16 de maig de 2012

FAIG VAGA PER MI, PER ELLS I TAMBÉ PER VOSALTRES COMPANYS ESQUIROLS/HAGO HUELGA POR MI, POR ELLOS Y TAMBIÉN POR VOSOTROS COMPAÑEROS ESQUIROLES


Estem orgullosos d'haver fet vaga i haver-nos manifestat i per això ho fem públic a tots els companys tot i enganxant la foto a classe, la sala de professors, en una samarreta o en el caseller dels companys que no fan vaga perquè s'ho repensen.

Que els que no fan vaga sàpien que les millores que puguen gaudir en un futur les hem guanyades nosaltres i si en perdem serà amb el seu ajut.

(AMB LA VAGA LLUITE PELS TEUS I PELS MEUS DRETS COMPANY ESQUIROL, PER LA QUALITAT DE L'ENSENYAMENT DELS NOSTRES ALUMNES, PELS MEUS IDEALS I PEL FUTUR DELS NOSTRES FILLS.
CON LA HUELGA LUCHO POR TUS Y POR MIS DERECHOS COMPAÑERO ESQUIROL, POR LA CALIDAD DE LA ENSEÑANZA DE NUESTROS ALUMNOS, POR MIS IDEALES Y POR EL FUTURO DE NUESTROS HIJOS.)
Xavier Miralles Martínez
Llicència de Creative Commons
ESLÒGAN ESQUIROLS de Xavier Miralles Martínez està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 No adaptada de Creative Commons

Mani a tope!

Mani a tope! by Xavier68
Mani a tope!, a photo by Xavier68 on Flickr.

Mani a tope!

Mani al carre Colom

Mani al carre Colom by Xavier68
Mani al carre Colom, a photo by Xavier68 on Flickr.

Mani al carre Colom

Manifestació de l'ensenyament

Manifestació de l'ensenyament