dilluns, 14 de maig de 2012

SOLIDARITAT AMB ELS INTERINS I AMB ELS FUNCIONARIS QUE SI BÉ NO PERILLA EL SEU TREBALL SI QUE ESTÀ EN LA CORDA FLUIXA LA SEUA DESTINACIÓ DEFINITIVA:


Front al més que probable augment de la ràtio i la consegüent retallada de llocs de treball dels companys interins i de trasllats forçosos dels companys d’especialitats amb menys professorat als centres o dels companys que s’incorporaren els últims als seus centres o departaments  i que per tant davant una possible supressió els tocarà a ells abandonar l’escola o l’institut:
ACCIONS:
1.- Vaga al estil alemany o Merkel (amb el cap ben quadriculat, un cinc és un cinc): Cal ser molt estrictes a l’hora de posar notes i si algun alumne ha de suspendre i això implica repetir curs, doncs alea jacta est (no sigueu primmirats, tots sabem que molts aprovats ho són precisament per no incrementar els grups que pugen, ara farem el contrari, omplir cursos amb repetidors, REPETISC, no és una mesura arbitrària, només ha d'afectar els alumnes que per nota s’ho mereixen. Aquesta mesura implicarà:
·       Més aules per poder acollir els alumnes nous i els repetidors=més professors
·       Una inversió més alta en educació, si no volen gastar en desdoblaments, reforços, compensatòries... que paguen repeticions de curs  (7.115€ per curs i alumne, i perquè vegeu que sóc imparcial ací teniu la font: http://www.larazon.es/noticia/7902-estudiar-en-la-publica-cuesta-el-doble-que-en-la-concertada)
·       Pensem i convencem-nos, ho dic de veritat, i convencem la societat d’una gran realitat, com heu vist pel preu, repetir és un luxe, una segona oportunitat per corregir el que no vam fer bé, ¿a qui li regalen hui en dia més de set mil euros per fer un curs o per refer el que ha fet mal?
·       I com va dir aquell, si ens diuen alguna cosa contestem: “Lo siento mucho. Me he equivocado y no volverá a ocurrir”.
2.- Tancament als centres amb el corresponent consum de llum, aigua, telèfon...
·       Els centres públics són de tots, cal aprofitar-los al màxim i fer: cinefòrums, tallers, observacions astronòmiques i per què no? Acampades de final de curs ja que amb la crisi les famílies no poden pagar viatges a Roma o a Paris, i així com diu l’amic Güert, els alumnes es socialitzaran!.
·       Cal avisar l’enemic número 1 dels governs (no, no són els alumnes de l’IES Lluís Vives de València!) n’és: LA PREMSA. Que se’n faça ressò de les vostres accions, aviseu a Información, Levante, El País, El Mundo, La Ser, Público, Tele 5, la Sexta, o la premsa per Internet o a la que se us ocórrega, però feu-ho, és mà de sant amb els polítics.
Que la lluita no pare!

REVISTA DE L'IEC