diumenge, 13 de maig de 2012

JORNADES DE VAGA EN ENSENYAMENT, SÓN POSSIBLES! (malgrat la hipoteca)La vaga és crear caos, molèstia social que de retruc afecta negativament a l'empresari o als seus clients i d'eixa manera aconseguim el que ens pertoca per dret com a persones i com a treballadors. Com ho podem fer si estem fins el coll de deutes (induïts pel sistema capitalista que ens està sotmetent)?


1.- Combina't amb un company els dies de vaga
2.- Pots posar-te malalt dos dies (p.ex. al·lèrgia, refredat...)
3.- Faces el que faces no ho digues ni avises a ningú
4.- El número no importa, el que importa és el malestar social, el descontent dels clients (pares)l'erosió del poder de la patronal (polítics)
5.- Hem de crear un distintiu que ens diferencie dels esquirols (samarreta, pin...), sense remordiments que ells no en tenen quan cobren i i no han fet classes perquè els alumnes s'han quedat a casa ni quan aconsegueixen i gaudeixen el que tu has guanyat
6.- Fes algun dia de vaga home/dona!


Si ara perdem 100€ penseu que a la llarga en poden ser milers. Si ets interí, no confies amb la sort que el curs que ve pots estar en l'atur. I si ets funcionari, alerta que no és cert que la plaça siga teua, et poden traslladar!.


PASSEU EL MISSATGE I FEU VAGA, PERÒ DEL TIPUS INDIGNAT, LES PROTESTES DELS TREBALLADORS S'HAN D'ADAPTAR AL S. XXI NO PODEM ROMANDRE EN EL.SEGLE XIX!!


 "El fi justifica els mitjans" (si ells ho apliquen, nosaltres també)  Nicolau Maquiavel