dimecres, 18 d’agost de 2010

CABÒRIES D'ESTIU

QUAN VA VEURE LA FOTO, SANT JAUME DIGUÉ: "SANTO QUE CAGA NO VALE NADA"


LEVANTE 05/08/2010
Los valencianos giran hacia el centralismo
#58 - Madlez el día 05-08-2010 a las 15:44:31
Para todos esos valencianets que escriben siempre en valenciano y ponen su voto en contra de cualquier comentario pro español o anticatalán, sabed que por mucho que lo hagáis no cambiaréis ni el signo de la encuesta ni el sentir de los valencianos. La mayoría nos consideramos españoles y reconocemos como idioma materno y propio al castellano. Ahora podéis seguir rabiando e imponiendo vuestra lengua, ya que es la única forma que hay para que la gente la use, mediante la imposición. Nosotros seguiremos usando libremente el castellano por mucho que os duela. Ah! no olvidéis votar en contra de este comentario, así parecerá que sois muchos y no solo una banda de acomplejados.
#58 tu tens tant de valencià com jo de xinés. Si no t'agrada que t'imposen la llengua de la nostra terra perquè no ens deixes en pau i que cadascú parle com vulga. El teu temps (1939-1975) ja ha passat, ara és el nostre temps, el de la recuperació de la paraula que tan de mal et fa i de la democràcia que no entens ni enteneu els que són com tu.
No patiu, és un efecte demoscòpic, com que tots els murcians viuen en les nostres comarques del sud i a Múrcia tots són hi queden els emigrants, aleshores allí baixa l'espanyolitat i apuja ací.

LEVANTE 06/08/2010
El calor ´derrite´ la TDT y debilita la señal en la costa
Amb la TDT només han guanyat els empresaris (antenistes, cadenes de TV, grups mediàtics...) ja que els consumidors només rebem una mala senyal del que abans amb l'analògica n'era bona. I beneficis cap ni un, subtitulen les mateixes cadenes que ho feien abans, no hi cap informació extra, les noves cadenes són totes de caire feixista... no serà que volen privatitzar la tele i deixar en "obert" la xufa que tenim ara?
Funcionarios acosados y quejicas
LEVANTE 06/08/2010
No serà que ací els funcionaris es pensen realment que la plaça que ocupen “es seua” (i per extensió és seu fins i tot el lloc on treballen) i són capaços de fer qualsevol cosa per mantenir el “status quo”. No tindrà res a veure que molts càrrecs directius estan posats a dit i quan entra una persona poc afí amb la seua ideologia intenten anular-la?
El desacuerdo interno frustra la manifestación del 9 d´Octubre en defensa del valenciano
LEVANTE 06/08/2010
L'etern dilema de l'esquerra "nosaltres mateixos ens separem per deixar-nos véncer millor"
Cortan el canal internacional de RTVV por no pagar el alquiler del satélite
LEVANTE 06/08/2010
Per una banda si tancaren el Canal 9 molt possiblement eixe tancament seria com un foc purificador que podria fer renaixer un nou Canal 9 lliure. Però per l'altra banda, no estaran preparant una privatització de l'ens públic valencià? Si no hagueren malbaratat els diners de tots en visites papals, competecions de vaixells que no interessaven a ningú, carreres de cotxe que ningú veu perquè els comentaris són nefastos (com passa també amb el futbol), desplegaments absurds d'esdeveniments que ja estaven coberts per altres cadenes, més desplegaments de mitjans desproporcionats per fer propaganda política i enganyar el televident... Quan veuran els nostres ulls que els errors polítics els pague de la seua butxaca el polític que els ha comés a cosa feta?
La euroviñeta supondrá un coste de mil euros mensuales por cada camión
LEVANTE 06/08/2010
Més tren de rodalies i mercaderies i menys transport per carretera!