divendres, 9 de juliol de 2010

COMENTARIS SETMANAL DE NOTÍCIES

LEVANTE 07/07/2010
Ripoll sale en libertad tras doce horas detenido por una operación contra la corrupción
Si els votants del PP tingueren vergonya (o foren conscients del que fan) no votarien a un partit que està tan podrit per dins que a poc a poc ja van eixint les taques de podridura per tots els costats. Però tornaran a guanyar i com durant tota la història els senyorets del PP seguiran enriquint-se i mirant per damunt del muscle a tots els pobres serfs de la gleva que els voten i els donen suport a costa de la seva pròpia sang. Com em ve al cap “Los Santos Inocentes”!
LEVANTE 08/07/2010
Font de Mora dejó a USO tener cinco veces más liberados de los que debía
Pobres alliberats ara els tocarà tornar a treballar! Si alguna cosa té de bo és que tornaran a saber sobre el terreny com està de veritat el món educatiu. I especialment, pobrets els 9 de CCOO, ara sabran com és d’amarg que el seu amic Alejandro els gire la cara i els retorne a les trinxeres educatives després d’haver estat en la plaent reraguarda; però el que els passarà a ells no tindrà ni el més mínim punt de comparació amb l’acomiadament de més de 30 professors que van promoure en un pacte obscur CCOO i la Conselleria fa dos cursos, ja que els sindicalistes tenen les faves assegurades però els interins que van acomiadar van haver de lluitar contra tot per recuperar el que era seu per dret d’oposició.
LEVANTE 08/07/2010
Font de Mora anuncia que el modelo plurilingüe se revisará en un futuro inmediato
No hi ha cap problema. Cada població ha d’impartir les classes en la llengua que li és pròpia segons la Llei d’Ús i Ensenyament; en valencià si està catalogada com a valencianoparlant o en castellà si és considerada castellanoparlant. Si qui es queixa és nadiu de la zona, la Conselleria li pot oferir ajuda psicològica per descobrir quin problema fa que vulga impedir una major agilita cerebral en els seus fills gràcies a un bilingüisme real (no ens enganyem en anglés només seran bilingües reals els alumnes que puguen pagar-se una immersió en un país angloparlant). Si la persona que reclama és de fora, abans de mudar-se s’hauria d’haver informat sobre el lloc on ha decidit anar a viure i si hi va, s’hauria d’acomodar, no voler canviar el món al seu gust i crear problemes a la gent de la població.
LEVANTE 09/07/2010
Escola teme que Font de Mora sacrifique el valenciano para favorecer la docencia en inglés
Del #7 al #10 es veu el poc nivell cultural dels blaveros (o del blavero amb multipersonalitat :). Sou l'instrument de l'extrema dreta pobres ignorants que us deixeu enganyar a canvi d'uns rosegons de pa. Si tan estimeu la vostra llengua escriviu-la bé que "educación" du accent en castellà, o es que també apliqueu les antinormes blaveres a la llengua de Cervantes?
Cultura afea a la Universitat que tolere la obra con ´burlas´ a Camps
Les veritats ofenen al PP i els fantasmes els persegueixen; que vagen al Papa i que els exorcitze. O millor, que purguen amb presó!