dimecres, 30 de juny de 2010

L'ESTATUT CATALÀ I L'ESTATUT VALENCIÀ


Quina gràcia, tant anticatalanista que és la dreta valenciana i a tota hora està copiant el seu model de vida (i el seu Estatut) i fent negocis amb ells (recordeu que Vicente Gonzàlez Lizondo no va dubtar mai a vendre les seues brotxes "greco" als catalans).
Si la dreta tant odia els catalans que no siguen els polítics de catalunya els que facen els deures dels polítics blavencians. El PP actua com els mals escolars que o bé copien o bé roben els treballs i els exàmens als pobres bons estudiants.
Des del moment que el PPSOE del País Valencià es van vanagloriar de la constitucionalitat del seu pobre i depenent Estatut van demostrada la cara franquista oculta del PP, ja que si el nostre Estatut és el més constitucional de l’Estat, com la Constitució és una part de l’herència enverinada que ens va deixar el dictador, el nostre Estatut és un estatut franquista. Un altre dia en parlarem d'altres parts de l'herència enverinada com per exemple sobre la monarquia.
A més, Senyor Castellano, no parle per mi ni per molts altres que ni de ben lluny no estem d’acord amb la seua política, que un guany en les urnes no vol dir que tota la població pensa com vosté. La majoria no legitimem ni les il•legalitats que cometen (Font Roja d'Alcoi, Rosaleda d'Alcoi, cas Gurtel...)ni els “lingüicidis” que estan cometen. Molts valencians sí anhelem els drets lingüístics dels catalans. I tant!
I per últim, senyor Castellano, no diga que la Generalitat no permetrà l’existència de ciutadans de 1a i de 2a per raons lingüístiques perquè ja està fomentant-los: Els castellanoparlants (de soca-rel o conversos) són de Primera categoria. I els valencianoparlants... de Tercera ja que no podem viure normalment en la nostra terra i en la nostra llengua gràcies a les seues polítiques de destrucció del valencià.